Cresa Cresa

 

............ . La Grădiniţa "Piticii de pe Lempes"

Atelierul de emoţii, cu doamna psiholog Andreea Meiu  - aici copilaşii învaţă, împreună cu doamna psiholog să se cunoască pe sine, să gestioneze emoţii, să găsească soluţii practice, utile lor şi celor din jur pentru exteriorizarea emiţiilor, să aibă încredere în ceea ce sunt ei, având o stimă de sine ridicată.

 

 

Şcoala de vară a Piticilor exploratori :)

Distracţie şi educaţie:) în cadrul Şcolii Piticilor exploratori!

Dragi părinţi dacă doriţi ca Piticii dumneavoastră să-şi petreacă vara într-un mediu armonios şi benefic vă invităm la grădiniţa Piticilor de pe Lempeş, unde pe tot parcursul verii pot participa la diverse activităţi distractiv-educative, cum ar fi: “Mânuţe în lut”, “Ne întrecem şi câştigăm”, “În Piti –Mobil”, “Pete de culoare”....

Distracţia cu folos îi va pregăti pe cei mici pentru un nou an de grădiniţă sau şcoală!:)

Vă aşteptăm la Şcoala Piticilor exploratori cu mult drag!

 

"Școala părinţilor exploratori"

 

 Este un lucru esenţial să reânvăţăm cât de important este să ne facem timp pentru fiinţa noastră, pentru copiii noştrii, pentru cei din jur…….

Vă reamintim că în cadrul Scolii părinţilor exploratori vor avea loc mai multe cursuri pentru adulţi, cursuri benefice şi utile în ceea ce priveşte îmbunătăţirea modului de a gândi şi trăi cât mai armonios şi plăcut.

Curs

“Autoeducaţia (părinţilor) în ceea ce priveşte  relaţia de empatizare adult-copil”

Acest curs va fi susţinut de D-na Prof. Psiholog Simona Cada

De ce acest curs?

Pentru că uneori soluţiile de rezolvare, în unele situaţii dificile cu cei mici sunt epuizate, pentru că părinţii îşi pun multe întrebări, în conjuncturi critice cu cei mici, pentru că uneori resursele interioare se “ascund” şi nu reuşim să le scoatem la suprafaţă pentru a le aplica …de aceea şi nu numai la Scoala părinţilor exploratori vom afla răspunsuri, vom descoperi noi metode de autocontrol/autoeducaţie asupra situaţiilor, în relaţia cu cei mici.

"Intalnire" la Patchwork si ceai

Dragi părinți - ştim cu toţii că lumea în care trăim este o lume atât de agitată, în care societate tinde a nu se mai "opri" să exploreze frumosul, izvorât din creativitatea, abilitatea, talentul uman - pentru aceasta, în cadrul gradiniței Piticii de pe Lempeş am creea Şcoala  parinților exploratori.

Pentru început mămicile, dar nu numai, sunt invitate să participe la cursul de "Patchwork si ceai".

"După o zi agitată şi grea, aici îmi simt sufletul atat de liber, datorită creaţiei; în timp ce aburii ceaiului şi muzica relaxantă mă ajută să cred că viaţa este cu adevarat frumoasă"..citat din trăirile unei mamici, din cadrul cursului patchwork şi ceai.

Participând la cest curs puteţi afla despre tehnica patchwork, de aceea vă invităm să fiţi altături de noi pentru că numai împreuna putem vedea si simţi "viaţa cu adevărat mai frumoasă"...... "inimioara din dantelă, cusută peste o pată a bluzei mele preferate mă face să mă simt atât de frumoasă, pisicuţa cusută pe bluziţa găurită a baieţelului meu "pune zămbete" pe chipul copiilor"........citat